Cum pot utiliza turul virtual 3D?


Turul nostru virtual 3D este un instrument eficient de marketing și promovare, ce poate fi utilizat sub diferite forme:
🎯Conectare si afisare in Google Street View si Google Map;
🎯Introducere prin cod embed in websitul companiei sau in alte platforme de listare;
🎯 Distribuire a turului si a materialelor adiacente, pe canale sociale precum: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn;
🎯Utilizare ca un eficient instrument de relationare si de creare a unor parteneriate strategice;
🎯Inserarea lui, sau a materialelor subsidiare, in cadrul unei game largi de materiale de promovare electronica: e-mail, newsletter, prezentari Powerpoint.


Este turul virtual 3D un video?


Turul virtual 3D oferit de noi este de tip videogame, permitand vizitatorului experimentarea vizitarii spatiului intr-un mod nu doar realist, dar si interactiv. Turul virtual 3D iti da posibilitatea de a avea libertate de miscare in cadrul acestuia, luand propriile decizii in privinta directie de mers, exact ca intr-un joc video


Este nevoie sa descarc si sa instalez vreo aplicatie pentru a putea vizita virtual spatiile?


Nu este nevoie a fi descarcata nicio aplicatie si deci nici instalata vreo aplicatie pe desktop, tableta sau telefon mobil. Accesul la turul virtual 3D oferit de noi este unul foarte simplu si direct din browser


Cum pregatesc spatiul inainte de scanare?


Iti prezentam mai jos Checlist-ul pregatit de noi ca si Anexa la orice contract de prestare serviciu tur virtual 3D:
🎯 Este proprietatea ta gata pentru scanare din punct de vedere al aspectului: ordine si curatenie? DA/NU;
🎯 Te-ai asigurat ca toate obiectele din incapere sunt necesare, ca nu exista niciuna in plus si ca nu exista pericolul sa fie nevoie a fi indepartat vreun obiect dupa inceperea scanarii? DA/NU;
🎯 Sunt toate informatiile vizibile conforme GDPR? (adrese de e-mail, numere de telefon, etichete vizibilecu nume clienti, parteneri, angajati, etc)?DA/NU
🎯 Sunt toate corpurile de iluminat ok? Au toate becuri functionale si au lumina uniforma? DA/NU;
🎯 Ati decis care incaperi vor fi scanate si care nu? Daca DA, cele care nu vor fi scanate vor trebui sa aiba usa inchisa. Ati verificat acest aspect? DA/NU;
‼️Atenție! Procesul de scanare este ireversibil. Toate informațiile captate în timpul acestui proces, nu vor putea fi eliminate din cadrul turului virtual.
Orice modificare aparuta pe parcursul realizarii scanarii, va avea ca efect intreruperea acelei scanari si reluarea procesului de la capat. Uneori, acest lucru presupune costuri suplimentare.


Cat dureaza procesul de scanare 3D al proprietății mele?


Procesul de scanare 3D a proprietatii varieaza in functie de marime si de dificultatea de scanare datorata unor multitudini de etaje, usi, incaperi, etc. In medie, o locatie cu un layout decent si o suprafata de pana in 200 mp, se scaneaza, fizic, in 90 minute.


Cand va fi gata turul meu virtual 3D?


Turul virtual este gata, atunci cand a fost finalizata procesarea. Daca pachetul achizitionat include doar turul virtual, procesarea lui nu va dura mai mult de 72 ore. Daca pachetul achizitionat include elemente suplimentare, precum etichetele informative, atunci finalizarea proiectului depinde foarte mult de cat de repede ne sunt puse la dispozitie, de catre dumneavoastra, informatiile (linkurile la poze, videouri, texte, fisiere audio, pdf-uri, etc) ce urmeaza a fi facute publice in respectivele etichete informative.


Cum stochez turul virtual 3D? Ocupa mult spatiu? Imi incetineste site-ul?


Nefiind un simplu video ci mai degraba un fel de aplicatie videogame, tururile virtuale 3D necesită o cantitate foarte mare de date și lățime de bandă, motiv pentru care acestea sunt stocate în cloud pe servere speciale de mare viteză. Chiar si in aceste conditii, compania noastra a decis sa ofere in cadrul pachetelor de tur virtual, un numar de luni de gazduire gratuita.
Afla mai multe detalii accesand GazduireTururi Virtuale 3D.


Este nevoie de prezenta mea în timpul procesului de scanare?


In timpul procesului de scanare, este recomandat, ca nicio persoana sa nu fie prezenta in incaperea in care se realizeaza in acel moment scanarea. Cu toate acestea, daca acest lucru nu este posibil, odata cu procesarea turului virtual 3D, se pot blura fetele oamenilor surprinsi in incapere. Exista si situatii in care se doreste surprinderea diverselor persoane in incapere, din motive artistice, insa acest lucru se face doar in baza obtinerii acordului scris, prealabil al acestora.


Depinde calitatea vizuală a turului virtual 3D de conditiile meteorologice din ziua efectuarii scanarii?


Scanerul folosit de noi are incorporat un sistem de senzori High Dynamic Range (HDR), care permite camerei să se adapteze la schimbările de lumina. Acest lucru face ca el sa identifice automat diferentele de lumina si sa isi faca reglajele obligatorii, astfel incat produsul final sa nu sufere din acest punct de vedere.
Cu toate acestea, pentru scanarile facute in exterior, intensitatea luminii este foarte importanta si poate afecta, pana la imposibilitatea realizarii scanarii exterioare. Exista solutii pentru fiecare problema, insa ele sunt necesare a fi tratate punctual si in corelatie cu particularitatile spatiului propus spre scanare.


Ce browser web este recomandat pentru vizualizarea optimă a tururilor virtuale 3D?


Tururile noastre virtuale 3D pot fi visualizate in conditii excelente, pe toate versiunile recente de browser, precum: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari Apple și Microsoft Internet Explorer.
Pe dispozitivele mobile, sunt suportate de aplicația Safari pentru Apple iOS 8 si de Google Chrome pentru Android.
Insa, pentru a fi in afara oricarui pericol, nu uitati sa verificati daca aveti instalata ultima versiune a browserului preferat.


Sunteți disponibili pentru deplasări?


Desigur! Ne deplasam oriunde exista solicitare si nu se va percepe niciun cost suplimentar pentru spatiile aflate la o distanta de sub 150 km fata de sediul companiei. Pentru distante mai mari de 150km, se va calcula cheltuiala cu transportul cu ajutorul informatiilor de pe www.distanta.ro (distanta cea mai scurta intre doua localitati) si se va refactura (nu se percepe TVA).


Cat costa un astfel de tur virtual 3D ?


Exista mai multe variabile care sunt luate in calcul atunci cand se intocmeste o oferta de pret. Politica companiei noastre este aceea de a oferi pachete de servicii tur virtual, pachete care includ, pe langa realizarea turului virtual 3D, si anumite servicii optionale menite sa transforme experienta de vizitare in una cu adevarat captivanta : Materiale Social Media (Poze HD, Poze 360, Mini videouri, Gif-uri), Statistici Vizitare, Planuri 2D, Integrare cu Google Street.
Alti factori care influenteaza pretul sunt: suprafata de scanare si dificultatea spatiului. Exemplu: este mult mai dificila de scanat o suprafata de 500mp reprezentand o casa cu 2 etaje, o mansarda si un subsol, decat o hala de aceeasi suprafata. Tocmai de aceea, ofertele noastre sunt personalizate. Afla mai multe despre Pachetele de Tururi Virtuale 3D si Programeaza-ti o Intrevedere ONLINE de 30 minute cu unul din specialistii nostri