Tur Virtual 3D Superfit-Google Street View

Tur Virtual 3D & Google Street View

Sunt doua termene pe care multa lume le cunoaste, turul virtual 3D si Google Street View. Putini sunt cei care se gandesc sa le puna impreuna si sa masoare efectele sinergetice ale acestei alaturari. In articolul de mai jos, abordam exact acest efect sinergetic si cum el te poate ajuta nu doar sa iti cresti vizibilitatea afacerii tale in mediul online, dar chiar sa faci economii serioase in bugetul de marketing.

Mai are relevanta Compania Mea pe Google (Google My Business) in 2020?

Stiai ca…

 • 91%  dintre consumatori citesc review-uri online si 84% dintre oameni se incred in aceste reviewuri la fel de mult precum o recomandare venita de la un prieten apropiat;
 • Unul din 2 persoane care dau search dupa o afacere locala, o si viziteaza in acea zi;
 • 76% din oamenii care cauta o afacere/un loc in proximitatea lor, de pe smartphone, trec pragul si unei alte locatii din jurul celei cautate, in exact aceeasi zi;
 • O rata medie de conversie a acestor cautari este de 5%;
 • 60% dintre consumatori au cautat local un business de cel putin 6 ori in ultimul an de zile;
 • O afacere de dimensiuni medii este gasita prin search local pe Google de mai mult de 1000 ori pe luna.

Ce inseamna de fapt „Compania mea pe Google”?

Unde gasesc cel mai apropiat hotel? Unde pot merge sa mananc si eu ceva?

Intrebari comune pe care oamenii si le adresau si acum cateva decenii, doar ca atunci, pentru raspuns, fie frunzareau o imensa carte aurie denumita nostalgic, Pagini Aurii, fie intrebau un trecator pe strada care, binevoitor, le dadea indicatii stradale dind din maini.

In zilele noastre, toata lumea cauta pe nimeni altul, decat Maria Sa, Google care ii ajuta pe cei ce detin afaceri sa fie mult mai usor de reperat online, prin intermediul unui Tools propriu, denumit Compania Mea pe Google (sau Google My Business).

Cresterea vizibilitatii pe Google ca si business local, nu a fost niciodata mai importanta pentru succes si pentru dezvoltarea afacerii. In fapt s-a raportat ca 46% din toate cautarile pe Google sunt formate din informatii de natura locala si ca 4 din 5 consumatori folosesc motorul de cautare Google pentru a gasi o astfel de informatie locala. Acest lucru inseamna ca daca atunci cand ei cauta astfel de informatii, nu le este prezentata afacerea ta, cu siguranta este prezentata cea a competitorilor tai. Acesta este un adevar universal valabil.

In acest context este foarte importanta, chiar critica, nevoia de strategie de Local SEO.

Tur Virtual Google Street View - Centrul Superfit

Ce este un tur virtual Google Street?

Este o transpunere a unui tur virtual 3D intr-o succesiune de fotografii HD care urmeaza un algoritm de vizualizare similar experientei oferite de masinuta Google.

Solicita serviciul de integrare tur virtual 3D cu Google Street View

Alege pachetul VIP de tur virtual 3D oferit de compania noastra si vei beneficia nu doar de turul virtual 3D, turul virtual VR dar si de integrarea acestuia cu Google Street View, inclusa in pachet. Experimenteaza personal turul virtual 3D, vizitand una sau mai multe din afacerile prezente in protofoliul nostru, la Portofoliu Scanari

Nu crezi ca ti se potriveste pachetul VIP, alege oricare alt pachet si solicita suplimentar serviciul de integrare Google Street.

Nu stii ce pachet ti se potriveste, nu stii cat ar putea sa reprezinte invetitia ta intr-un tur virtual 3D cu integrare Google Street View? Nu este absolut nicio problema. Solicita o Intrevedere ONLINE cu specialistii echipei noastre pentru a discuta toate detaliile si pentru a primi raspunsurile la toate intrebarile si neclaritatile tale.

Avantajele turului virtual Google Street View

20 000 de afisari

in doar 6 luni

de la integrare

 • Turul Virtual Google este accesibil permanent pe motorul de cautare  Google Search, precum si in Google Maps si Google Earth. El permite vizitatorilor sa exploreze interiorul in ritmul si timpul propriu;
 • Ca si produs, are cel mai mare efect vizual, mult mai mare decat cateva simple poze. Turul creeaza, in potentialul client aflat in zona, interesul de a vizita LIVE locul prezentat și evident de a cumpara/consuma. Este un “must have” pentru orice firmă cu un marketing online sănătos.
 • Un Tur Virtual 360° munceste de fapt 24/7 pentru tine;
 • Afacerile care au implementat serviciul de Street View au remarcat cresterea numarului de clienti si marirea comenzilor/rezervarilor, cu peste 30%;
 • Transparenta si sinceritetea oferite potentialilor clienti, poate fi un mare plus;
 • Imbunatatire Local SEO;
 • Conectarea la Compania Mea Google.

Diferente intre Turul Virtual 3D si replica sa Google Street View

Ei bine, experienta kinestezica este mai presus de orice insiruire de cuvinte. Iata ca exemplu, Clinica de Nutritie Sportiva si Recuperare Medicala Superfit a doctorului Serban Damian . Va invitam sa o explorati in ambele variante posibile: Tur virtual 3D si Tur Virtual Google Street View.

Tur Virtual Google Street View

Cele mai frecvente intrebari legate de Integrarea Google Street a turului virtual 3D

In Google Street View, voi experimenta aceleasi senzatii ca in turul virtual 3D?

Raspunsul este nu. Google Street View ofera o experienta intr-un carusel de imagini 360. Turul din Google nu va cuprinde vizionarea 3D DollHouse a spatiului si nu va include Etichetele Informative. Turul virtual 3D nu este inserat pur si simplu in Google Maps sau in restul de interfate Google. Noi exportam datele tale intr-un format compatibil cu Google Street View. Viziteaza  Street View Gallery pentru mai multe exemple si pentru a afla la ce sa te astepti.

Cat costa sa imi publici turul virtual 3D pe Google Street View?

Publicarea pe Street View este un serviciu gratuit inclus in pachetul VIP de tur virtual sau, daca achizitionezi alte pachete, il poti adauga ca si serviciu optional contra sumei de 50 euro (nu se percepe TVA). Turul Google Street poate fi editat, modificat si republicat, ori de cate ori este nevoie, fara costuri suplimentare.

Pot sa public locuinte private pe Google Street View?

Acest lucru nu se poate deoarece incalca regulile precizate in pagina de Termeni & Conditii a lui Google (Google’s Terms of Service).  

Este acest tur virtual 3D, singura modalitate prin care pot urca informatie pe Google Street? ?

Bineinteles ca nu este singura modalitate de a face acest lucru. Pentru spatii de interior, el este una din optiunile pe care proprietarii de spatii le au la dispozitie.

Este acest lucru precum experienta “See Inside” de la Google Maps?

In esenta este acelasi lucru, deci raspunsul este DA. „See Inside” este numele unui program Google mai vechi care permitea realizarea diferentierii intre imaginile de tur virtual si imaginile realizate de masinuta Google. In acest moment, aceasta diferenta nu mai exista, intregul program denumindu-se Street View chiar daca imaginile sunt din interiorul cladirilor.

Unde pe Google va fi publicat turul meu?

Turul tau va fi vizibil pe Google Maps, Google earth si Google Street View app. Fiecare din aceste aplicatii, va prezenta imaginile 360 ( denumite si tur sau panorame conectate) in moduri diferite, asa ca nu intrati in panica.